Dobrodošli na kurs: Komunikacija – tajno oružje uspešnog poslovanja

Komunikacija zaista jeste tajno oružje uspešnog poslovanja. I pored svih ostalih poslovnih znanja i iskustva, ukoliko nismo dobri u komunikaciji sa našim poslovnim partnerima, klijentima i potencijalnim saradnicima, teško stižemo do dobrih poslovnih rezultata. Sa druge strane, uz dobru poslovnu komunikaciju smo u stanju da prevaziđemo svaku prepreku u zaključivanju poslova i ostvarivanju dobrih poslovnih kontakata.

Na ovom online seminaru imate priliku da naučite nekoliko veoma važnih detalja za vaše poslovanje, ličnu promociju i promociju vaše kompanije i to u okviru komunikacije i poslovnih navika u domaćem okruženju i radu sa balkanskim narodima i okolnostima naše kulture i navima. Zatim dobijate veći broj saveta kako komunicirati putem društvenih mreža, koje greške se najčešće prave i kako ih ispraviti. Osvrćemo se i na greške modernih trendova u komunikaciji. Takođe obrađujemo temu same edukacije, kao jednog od najvažnijih aspekata uspešnog poslovanja i toga kako pravilno birati učitelje i trenere od kojih treba učiti.

Na kursu vas čeka preko dva sata video materijala sa velikim brojem praktičnih saveta.

Kada jednom kupite kurs, stoji vam na raspolaganju trajno, te kurs možete prolaziti iznova koliko god puta želite i sa bilo kog računara ili vašeg telefona sa pristupom internetu.

Oblasti komunikacije koje se obrađuju na kursu, kako biste spoznali neophodnost pravilne komunikacije za ostvarivanje uspeha u poslovanju:
– Poslovne navike na Balkanu
– Komunikacija u domaćim uslovima
– Greške komunikacije na društvenim mrežama
– Greške „moderne“ komunikacije
– Biranje dobrih učitelja i trenera

Umesto najavnog videa, kraći isečak iz kursa možete pogledati u videu ispod:

Kako da pristupim pohađanju ovog online kursa?

Ukoliko ste već kupili kurs i dobili pristupne podatke, logujte se na stranicu sa desne strane na vrhu >>

U protivnom, kupite kurs sada, po ceni od 17 €.

Klikom na slike pruža vam se mogućnost direktnog online plaćanja putem PayPala, ili da pošaljete porudžbenicu za bankovno plaćanje:

paypal-logo                              bank-transfer

Nakon direktnog plaćanja putem PayPala, pristupne podatke za logovanje dobijate u roku 24 časa, ne računajući vikende.
Nakon slanja porudžbenice, uputstvo za plaćanje dobijate u roku 24 časa, ne računajući vikende, a zatim po obavljenoj uplati pristupne podatke za logovanje dobijate u roku 24 časa, ne računajući vikende.

Niže na stranici možete videti modul kursa, ali mu pre logovanja nije moguće pristupiti, jer je zaključan.

Nakon logovanja, vratite se na ovu istu stranicu, gde će vam se prikazati drugačiji sadržaj, sa uputstvom za pohađanje kursa i otključanim modulom.

Uslovi korišćenja

Svako ko kupi online kurs, smatraće se da je upoznat i pristao na USLOVE KORIŠĆENJA ovog sajta i njegovih delova, a time i online kurseva koji se na sajtu nalaze. Nepridržavanje navedenih uslova korišćenja za sobom povlači moguće ukidanje pristupa plaćenim kursevima.

Kupi kursPoruci kurs