Kurs podsvesne komunikacije – NLP

Dobrodošli na kurs podsvesne komunikacije – NLP

Na ovom online kursu imate mogućnost da steknete znanja i veštine uticaja na druge ljude, njihove procese razmišljanja i donošenja odluka. Savladaćete potrebne veštine i tehnike koje su vam potrebne da bi ste bili dobar prodavac, pregovarač i rado slušan sagovornik, odnosno osoba od uticaja u svakoj poslovnoj i društvenoj situaciji.

Za detaljni sadržaj i opis kursa, vratite se na prethodnu STRANICU.

Na kursu vas čeka 8 modula sa preko 8 časova video materijala + 13 praktičnih vežbi za uticaj na druge, 6 vežbi formiranja rečenica sa takozvanim moćnim rečima, kao i 5 dodatnih vežbi za samopomoć i lični napredak – ukupno 24 praktične vežbe!

Kada jednom kupite kurs, stoji vam na raspolaganju trajno, te kurs možete prolaziti iznova koliko god puta želite, ponavljajući čitav kurs ili samo odabrane delove, kada god to želite i sa bilo kog računara ili vašeg telefona sa pristupom internetu.

Kako da pristupim pohađanju ovog online kursa?

Ukoliko ste već kupili kurs i dobili pristupne podatke, logujte se na stranicu sa desne strane na vrhu >>

U protivnom, kupite kurs sada za svega 77 €.

Klikom na slike pruža vam se mogućnost direktnog online plaćanja putem PayPala, ili da pošaljete porudžbenicu za bankovno plaćanje:

paypal-logo                              bank-transfer

Nakon direktnog plaćanja putem PayPala, pristupne podatke za logovanje dobijate u roku 24 časa, ne računajući vikende.
Nakon slanja porudžbenice, uputstvo za plaćanje dobijate u roku 24 časa, ne računajući vikende, a zatim po obavljenoj uplati pristupne podatke za logovanje dobijate u roku 24 časa, ne računajući vikende.

Niže na stranici možete videti listu modula, ali im pre logovanja nije moguće pristupiti, jer su zaključani. Ispod modula možete pročitati i neke od komentara ranijih polaznika kursa.

Nakon logovanja, vratite se na ovu istu stranicu, gde će vam se prikazati drugačiji sadržaj, sa uputstvom za pohađanje kursa i otključanim modulima.

Uslovi korišćenja

Svako ko kupi online kurs, smatraće se da je upoznat i pristao na USLOVE KORIŠĆENJA ovog sajta i njegovih delova, a time i online kurseva koji se na sajtu nalaze. Nepridržavanje navedenih uslova korišćenja za sobom povlači moguće ukidanje pristupa plaćenim kursevima.

Kupi kursPoruci kurs

Komentari

3 reagovanja na “Kurs podsvesne komunikacije – NLP”

 1. Zeljka Romcevic kaže:

  Kurs NLP je zaista sjajan. Prolazeći kroz osam modula kursa, dobijala sam sadržaje velike vrijednosti koji su potkrepljeni fantastičnim vježbama. Kurs mi je mnogo pomogao u poslu kojim se bavim, što se primjećuje kroz ostvarene bolje rezultate. Moje samopouzdanje je poraslo, stav i pristup prema klijentu se znatno promjenio. Volim posao koji radim, volim rad sa ljudima. Zahvaljujući kursu rezultati koje sada ostvarujem čine me zadovoljnom, ispunjenom i sretnom. Vježbe u modulima su veoma bitne, jasne i odlično objašnjene. Svakodnevno vježbam i stječem vještinu komunikacije. Toplo preporučujem ovaj kurs jer ima ogromnu vrednost i mnogima može da pomogne ne samo u poslu već i u privatnom životu. Veliko hvala Borisu.

 2. Marija Stanojlovic kaže:

  Poštovanje Borise,

  kurs je veoma koristan, Vašim primerima mislim da ste najbolje moguće dali konkretne praktične primere manipulacije na delu.

  Prijateljski pozdrav,
  Marija Stanojlović

 3. Goran Stojiljkovic kaže:

  kurs nlp je fantastican.privlaci paznju za ucenje i savladjivanje prepreka u poslovnoj komunikaciji gde je gospodin Boris dao vestinu znanja krzoz moule ,kako za mladju populaaciju tako i za nas preko 50 gde vredi primenjivati nlp jer daje rezultat.

  s postovanjem Borisu

  srdacan pozdrav
  Goran Stojiljkovic

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *