When:
27. jun 2020. @ 10:00 – 17:30
2020-06-27T10:00:00+02:00
2020-06-27T17:30:00+02:00
Where:
Hotel Veliki 3*
Nikole Pašića 24
Novi Sad
Cost:
60€
Contact:
Boris Teodosijević
0641147124
Javni nastup i veština govorništva - Novi Sad @ Hotel Veliki 3*

Kurs javnog nastupa i veštine govorništva

Svako ko želi da napreduje u životu, u poslovanju, pa i u privatnim, društvenim i ljubavnim odnosima, neophodno je da zna dobro da govori, da ostavi dobar utisak, da zna da artikuliše svoje misli i predoči ih na pravi način, tako da ga slušaoci dobro razumeju i prihvate. Za sve to je neophodna veština govorništva, odnosno javnog nastupa. U samom kursu, kroz individualni rad, prolazimo čak 14 praktičnih vežbi, koje vam pomažu da uveliko unapredite svoje govorničke veštine!

POLAZNICI KURSA ĆE PRAKTIČNO SAVLADATI VEŠTINE:
– Kako prevazići strah od javnog govora;
– Kako ostvariti kontakt sa publikom;
– Kako biti ubedljiv govornik i prezentator;
– Kako se ponašati pred kamerama – izjave i intervjui;
– Kako sigurno nastupati pred ljudima u svakoj poslovnom ili privatnoj situaciji.

KOME JE POTREBAN OVAJ KURS? 
Svima koji se bave javnim poslom, politikom, medijima, bilo da ste profesor ili menadžer, prodavac ili ugostitelj, da li vam je cilj da nastupate i govorite pred masama ljudi, upravnim odborima preduzeća, držite prodajne prezentacije grupama ili pojedincima. Praktično je u svakoj oblasti veština govorništva veoma potrebna. Sve faze kursa su propraćene praktičnim vežbama koje se ocenjuju, kako bi se sa svakim učesnikom radilo na pojedinačnim segmentima.

KOJU DOBIT IMAJU POLAZNICI KURSA? 
Posle završenog kursa svaki polaznik izlazi kao dobar i spreman govornik, koji je u stanju da se odlično pokaže u svakoj situaciji koja zahteva neku vrstu javnog nastupa ili govora, što predstavlja veliku merljivu korist kako za pojedince, tako i za kompanije.

SADRŽAJ KURSA
Kompletan sadržaj kursa po modulima, možete naći na stranici: https://teodosijevic.com/edukacija/javni-nastup-i-vestina-govornistva/

GDE: 
Hotel Veliki, Nikole Pašića 24, Novi Sad.

KADA: 
Subota, 27. jun 2020. od 10:00 do 17:30 časova, sa više pauza.

CENA: 
Sedam časova obuke, u iznosu od 60€, u šta su uključeni sertifikati i ručak za vreme velike pauze. Dodatan popust za studente, kao i članove udruženja Klub Uspešnih i Mensa Srbije i iznosi 50€.

BROJ MESTA JE OGRANIČEN, REZERVACIJA UZ AKONTACIJU JE OBAVEZNA:
Kurs je otvorenog tipa uz slobodno prijavljivanje, bilo da ste fizičko ili pravno lice. Dodatne informacije možete dobiti i prijavu izvršiti putem maila: boris@teodosijevic.com ili na telefon +381641147124.

FOTOGRAFIJE SA PRETHODNIH SEMINARA: 
https://www.flickr.com/photos/teodosijevic/sets/

Prijateljski pozdrav, 
Poslovne veštine Teodosijević