When:
30. mart 2017. @ 21:00 – 23:00
2017-03-30T21:00:00+02:00
2017-03-30T23:00:00+02:00
Where:
Online seminar
Cost:
Free
Contact:
Boris Teodosijević
+381641147124

Efikasno učenje u 21. veku – naučite kako da učite!

Šta je za vas učenje i da li mislite da treba učiti samo u školi ili je učenje životni proces koji nikada ne prestaje? Naučite kako da efikasno učite!

Pozivamo vas da učestvujete na besplatnom vebinaru (online seminaru) u organizaciji Poslovna edukacija – Teodosijević.

Činjenica je da je za svaki životni i poslovni uspeh neophodno da konstantno učimo i usavršavamo se, onda hajde da naučimo kako to raditi efikasno. Na ovom vebinaru ćemo naučiti:

  • Koji su najčešći problemi u vezi sa učenjem?
  • Kako možemo poboljšati pamćenje?
  • Kako možemo povećati brzinu čitanja i stepen razumevanja pročitanog?
  • Kako da na najbolji način povežemo lekcije u sistem znanja?
  • Kako da budemo efikasniji u prezentovanju znanja?
  • Kako da izbegnemo tremu prilikom odgovaranja?

GDE:
Online vebinar – za prijavu kliknite OVDE.
Pratite preko vašeg računara (tableta, telefona) i nije vam potrebno ništa sem pristupa internetu. Nema nikakvih instalacija, vebinar pratite u bilo kom internet pregledaču (browseru).

KADA:
Četvrtak, 30. mart 2017. od 21:00 čas

DOMAĆIN WEBINARA:
Boris Teodosijević – Profesionalni trener poslovnih veština
Biografija: https://www.linkedin.com/in/boristeodosijevic

PREDAVAČ:
Branislav Maričić – Dipl. ing, licencirani predavač i autor

Od 1992. godine održava kurseve, radionicei seminare o samorazvoju. Od 1999. godine postaje licencirani predavač – instruktor Programa razvoja intelektualnih sposobnosti britanskog Buzan Centra. Do danas je organizovao i održao više od 400 seminara u zemlji i inostranstvu, i to: Brzo čitanje, Savršeno pamćenje i koncentracija,Briljantno učenje, Efikasno učenje za decu, Mape uma u poslovnoj primeni, Uspešna komunikacija, Principi uspeha, Principi prodaje, Samodisciplina za 7 dana, Ostvarite finansijske ciljeve.

Autor je programa Kreativna nastava koji je akreditovalo Ministarstvo prosvete Republike Srbije 2009. godine, koji je namenjen učiteljima, nastavnicima i stručnim saradnicima u osnovnim i srednjim školama. Među korisnicima njegovih Programa su brojne domaće i inostrane kompanije i institucije.

Redovno piše članke koji su objavljeni u magazinima Preduzeće, E-magazin, Cosmopolitan, U zdravom telu, Ekonomist, Profit, Status, Sensa …

Vlasnik je i direktor Preduzeća za konsalting, menadžment i izdavačku delatnost Finesa.

Dobrodošli!

Pored velikog broja praktičnih saveta i primera, imate mogućnost interaktivnog praćenja predavanja, uz postavljanje pitanja i razgovor sa predavačima.
Vebinari su odličan alat za sticanje novih znanja i veština u potpunom komforu vašeg doma, zato iskoristite ovu priliku i prijavite se na novi besplatni vebinar.

PS Pozovite vaše prijatelje na webinar, biće vam zahvalni!

dugme-prijavi-se-na-webinar