When:
19. oktobar 2017. @ 20:00 – 21:30
2017-10-19T20:00:00+02:00
2017-10-19T21:30:00+02:00
Where:
Online vebinar
Cost:
Free
Contact:
Boris Teodosijević
0641147124

EKSKLUZIVNO! Prvi put na našim prostorima!!!

Dr Kevin Hogan, vodeći američki stručnjak za neverbalnu komunikaciju

 

Webinar: Tajne neverbalne komunikacije za dopadljivost i uticaj na druge ljude

Iskoristite priliku da čujete jadnog od najvećih svetskih stručnjaka za komunikaciju i to POTPUNO BESPLATNO! Pozivamo vas da učestvujete na webinaru (online seminaru) u organizaciji Poslovne veštine Teodosijević.

Neverbalna komunikacija je najvažniji vid komunikacije. Saznajte zašto!
Tajne neverbalne komunikacije koje vam mogu pomoći u poslovnom i privatnom životu.

Na ovom vebinaru ćemo naučiti:

  • Tajne neverbalne komunikacije
  • Koja boja nas čini privlačnijim?
  • Tri tajne govora tela koje povećavaju usklađenost
  • Tri najvažnije tajne uveravanja koje vas gurui ne uče

GDE:
Online vebinar – za prijavu kliknite OVDE.
Pratite preko vašeg računara (tableta, telefona) i nije vam potrebno ništa sem pristupa internetu. Nema nikakvih instalacija, vebinar pratite u bilo kom internet pregledaču (browseru).

KADA:
Četvrtak, 19. oktobar 2017. od 20:00 časova

DOMAĆIN WEBINARA:
Boris Teodosijević – Profesionalni trener poslovnih veština

PREDAVAČ:
Dr Kevin Hogan – Internacionalni predavač i autor

BIOGRAFIJA PREDAVAČA:
Kevin Hogan, vodeći američki i svetski stručnjak za neverbalnu komunikaciju. Bio je prvi stručnjak koji je ustanovio da je bivši američki predsednik Klinton imao seksualnu vezu sa kancelarijskim pripravnikom Monikom Levinski.

Kevin je napisao 24 knjiges. Njegove knjige „Psihologija uveravanja“ i „Umeće uticaja“ su prevedena na preko 40 jezika širom sveta i štampane u milionima primeraka.

U poslednjoj dekadi je postao ekspert za govor tela za The Wall Street Journal, ABC, Fox, The BBC, The New York Times, The Toronto Sun, The New York Post i mnoge druge popularne magazine kao što su Forbes, Investors Business Daily, InTouch, First for Women, Success!, i Cosmopolitan.

Vlada Poljske je kontaktirala Kevina pre desetak godina da im pomogne u razvijanju programa za sprečavanje širenja  HIV/SIDA. Danas u Poljskoj praktično ne postoji HIV/AIDS problem.

Dve godine kasnije je govorio na Maserati u Bolonji, Italija. Sledeće godine je radio sa jednom od najvećih svetskih privatnih banaka, koja upravlja sa približno BILIONOM dolara. Koji je bio njegov posao? Da im pomogne da povećaju već postojeći ogroman biznis. Učinio je to.

Između te dve godine je bila Hoganova prezentacija za „Million Dollar Round Table“ u Las Vegasu. Pratio je kraljicu Noor od Jordana i govorio pred hiljadama vrhunskih svetskih agenata osiguranja.

Kevin kaže da su njegova najveća dostignuća zapravo „male stvari“, kao što je da se pobrine da bebe i deca u siromašnim zemljama imaju hranu i krov nad glavom. Prikupio je velike količine novca za UNICEF u zemljama kao što su Ruanda i Irak. Na mnogo ličnijem nivou je pomogao ljudima u Ogadenu (Etiopija) i Keniji i, kako kaže, možda najbolji dan njegovog života je bio poseta divnoj dobrotvornoj ustanovi u Bugarskoj, koja se trudi da zadrži decu van sistema sirotišta.

Dobrodošli!

Pored velikog broja praktičnih saveta i primera, imate mogućnost interaktivnog praćenja predavanja, uz postavljanje pitanja i razgovor sa predavačima.
Vebinari su odličan alat za sticanje novih znanja i veština u potpunom komforu vašeg doma, zato iskoristite ovu priliku i prijavite se na novi besplatni vebinar.

PS Pozovite vaše prijatelje na webinar, biće vam zahvalni!

prijavi-se-na-vebinar