Internet marketing aktivnosti

Internet marketing aktivnosti

Internet marketing je poslednja u nizu osnovnih aktivnosti koje trebate obavljati kako bi ste doprli do vaše ciljne grupe i time obezbedili uspešno poslovanje. Pošto ste već stvorili vaše proizvode i usluge, izradili Internet sajt, vreme je da pređete na Internet marketing i promovišete se na najbolji i najučinkovitiji način.

Koristi klasičnog oglašavanja su velike i nije ih potrebno posebno navoditi, ali je potrebno napomenuti prednosti Internet marketinga u odnosu na klasične vidove oglašavanja. Internet marketing je u punoj ekspanziji i sigurno ćemo ga koristiti, ali je potrebno da se predhodno upoznamo sa njegovim osobenostima.

Internet marketing odlikuje:

  • Višestruka učinkovitost (veći povrat uloženih sredstava – ROI)
  • Niža cena oglašavanja, sa većim efektom
  • Preciznije obraćanje željenim ciljnim grupama
  • Lakše i tačnije merenje rezultata
  • Moguće je pratiti detaljnu statistiku u toku kampanje
  • Kampanje su prilagodljive i moguće ih je menjati/zaustaviti u bilo kom momentu
  • Više različitih vrsta Internet marketinga

Vrste Internet marketinga

Osnovne vrste Internet marketinga koje možemo obavljati za vas, pošto smo uradili osnovne zadatke izradu Internet sajta i SEO aktivnosti, su:

Osnovne Internet marketing aktivnosti možemo lako predstaviti u obliku Internet marketing piramide, na kojoj se jasno vidi koje aktivnosti su osnove, temeljne, a koje je potrebno raditi odmah nakon toga, kako bismo zaokružili oglašavanje na Internetu.

internet-marketing

Ako vas klijenti ne pronalaze na Internetu, dopustite nam da vam pokažemo kako da poboljšate vašu poslovnu vidljivost, privučete više saobraćaja na vaš web sajt i sve to pretvorite u poslovnu dobit. 

check-icon     Kontaktirajte nas da zajedno razradimo vašu Internet marketing strategiju:                               kontakt