Kako pobediti strah od javnog nastupa?

Dobrodošli na kurs: Kako pobediti strah od javnog nastupa?

Savladavanje straha od javnog nastupa i govora pred većim brojem ljudi, ili pred vama bitnim ljudima, je od ključne važnosti za postizanje svih uspeha u interakciji sa drugima, jer je sigurnost osobina koju naši sagovornici i slušaoci najviše cene i na osnovu koje nam pružaju njihovo poverenje.

Najlakši način da opišem važnos ovog kursa je kroz reči mog prijatelja i kolege edukatora Dušana Markovića:

Na samu pomisao da ću izaći na binu tog dana ostajao sam bez vazduha, a srce je htelo da mi iskoči iz grudi!

Da, verovali ili ne i ja sam prošao kroz tu agoniju. Bio je baš topao septembarski dan, konačna potvrda uspeha koji sam napravio u toj kompaniji trebalo je da se odigra baš tog dana. Dobio sam dugo očekivanu priliku da izađem na pozornicu i sa svima podelim svoje iskustvo. Ubeđivao sam sebe da je sve OK, da to nije ništa posebno… Jednostavno ću izaći ispričati svima to što imam i gotovo.

Jao kako sam bio u krivu!

Sala je puna, ozvučenje spremno, posle zvaničnog otvaranja događaja voditelj najavljuje najboljeg menadžera kompanije… Mene…

Krećem ka mikrofonu koji se udaljava, noge me ne slušaju, tih par koraka su kao par dugih milja…

Oznojanom šakom hvatam mikrofon i glasom koji već podrhtava izgovaram „dobro veče“… Usta se suše i kao u nekom košmaru mislim da ću se onesvestiti…

Ne ovo nije loš scenario nekog horor filma, sve ovo se zaista desilo baš meni sada već davne 2002. godine.

Na ovom kursu vas čeka sat vremena video materijala + tri praktiče vežbe.

Kada jednom kupite kurs, stoji vam na raspolaganju trajno, te kurs možete prolaziti iznova koliko god puta želite i sa bilo kog računara ili vašeg telefona sa pristupom internetu.

Pitanja na koja ćete odgovore dobiti na kursu, kako biste se što lakše rešili vašeg straha od publike i javnog govora:
– Šta treba znati o strahu od govora pred publikom?
– Kako se pripremiti na pravilan način?
– Kako programirati svest na uspeh?
– Kako izgledati i ponašajti se samopouzdano?

Uz to dobijate i tri zanimljive praktične vežbe, koje će vam pomoći na vašem putu dobrog govornika.

Mali prikaz kursa možete pogledati i u videu ispod:

Kako da pristupim pohađanju ovog online kursa?

Ukoliko ste već kupili kurs i dobili pristupne podatke, logujte se na stranicu sa desne strane na vrhu >>

U protivnom, kupite kurs sada, po ceni od 17 €.

Klikom na slike pruža vam se mogućnost direktnog online plaćanja putem PayPala, ili da pošaljete porudžbenicu za bankovno plaćanje:

paypal-logo                              bank-transfer

Nakon direktnog plaćanja putem PayPala, pristupne podatke za logovanje dobijate u roku 24 časa, ne računajući vikende.
Nakon slanja porudžbenice, uputstvo za plaćanje dobijate u roku 24 časa, ne računajući vikende, a zatim po obavljenoj uplati pristupne podatke za logovanje dobijate u roku 24 časa, ne računajući vikende.

Niže na stranici možete videti modul kursa, ali mu pre logovanja nije moguće pristupiti, jer je zaključan.

Nakon logovanja, vratite se na ovu istu stranicu, gde će vam se prikazati drugačiji sadržaj, sa uputstvom za pohađanje kursa i otključanim modulom.

Uslovi korišćenja

Svako ko kupi online kurs, smatraće se da je upoznat i pristao na USLOVE KORIŠĆENJA ovog sajta i njegovih delova, a time i online kurseva koji se na sajtu nalaze. Nepridržavanje navedenih uslova korišćenja za sobom povlači moguće ukidanje pristupa plaćenim kursevima.

Kupi kursPoruci kurs

Kurs Content

2018-10-23T03:11:48+00:0015.05.2016.|Edukacija, Govorništvo|3 Comments

3 Comments

  1. Milan Tolj 21. maja 2016. at 12:32 - Reply

    Apsolutno se slazem sa svim, nakon 9 godina rada u skoli sve ove faze sam prosao, ali tek sad sam shvatio zasto nisam napredovao. Nisam imao BOLJE pripreme. Strah je uvek prisutan, narocito od nepoznatog. Zato stvaram sebi nove izazove, i upravo sam obavio prvi prodajni razgovor u mom zivotu SAM. Pripremio sam se, u pitanju je poslovan covek, uzeo je osnovni paket koji mi je vratio ulaganje u ovaj kurs, stoga HVALA TI BORISE. Mada nije to poeta ovog iskustva, covek je trazio da cuje JOS. Ko reazume shvatice… Zivio ti nama 100 godina. Ne zamerite, malo sam previse veseo.

  2. Rajna Banovac 26. februara 2018. at 14:55 - Reply

    Kažu da je strah od javnoga nastupa ravan strahu od smrti. Cijeli život, a posebno radni staž provela sam u sjeni drugih koji su se znali bolje prezentirati pred šefom, na sastancima, među kolegama. Moj strah da se moj glas čuje onemogućio mi je da dobijem bolja radna mjesta i bolju plaću. Danas sam javna osoba koja govori na pozornicama, na Internetu, na live događanjima. Nije savršeno, još uvijek trebam pripremu, zabilješke, često mi misao pobjegne, vježbam reći malo, ali dobro i ovakvi kursevi kao što je ovaj – pridonio je otklanjanju straha koji kao i svaka druga negativna emocija sputava naš mogući uspjeh.

  3. Zorica Lazarevic 9. aprila 2018. at 09:03 - Reply

    Kurs je odlican. Imala Sam priliku da dam izjavu na televiziji. DO sada Sam bezala od kamere kao i vecina Ali posle zavresenog kursa kod Borisa Taj problem je nestao. Hvala Puno Borise!

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.