Dobrodošli na kurs: Kako uspostaviti vezu i uticati na ljude?

Kada god sa nekim želimo da komuniciramo, bilo poslovno ili privatno, uvek se pitamo da li će nas taj neko saslušati i poslušati i kako mi da najlakše utičemo na naše sagovornike i njihova razmišljanja. Sve se to postiže uz pravilno uspostavljanje podsvesne veze sa sagovornikom, te kroz razne tehnike uticaja na naše slušaoce.

Na ovom kursu vas čeka skoro dva sata video materijala + četiri praktiče vežbe.

Kada jednom kupite kurs, stoji vam na raspolaganju trajno, te kurs možete prolaziti iznova koliko god puta želite i sa bilo kog računara ili vašeg telefona sa pristupom internetu.

Pitanja na koja ćete odgovore dobiti na kursu, kako biste što lakše uspostavili dobru vezu sa ljudima i naučili da na njih utičete:
– Greške pri uspostavljanju podsvesne veze
– Načini za slanje sugestije
– Najčešće greške pri uticaju

Uz to dobijate i četiri zanimljive praktične vežbe, koje će vam pomoći da ostvarite bolju komunikaciju sa vašim sagovornicima.

Mala najavu kursa možete pogledati u videu ispod:

Kako da pristupim pohađanju ovog online kursa?

Ukoliko ste već kupili kurs i dobili pristupne podatke, logujte se na stranicu sa desne strane na vrhu >>

U protivnom, kupite kurs sada, po ceni od 19 €.

Klikom na slike pruža vam se mogućnost direktnog online plaćanja putem PayPala, ili da pošaljete porudžbenicu za bankovno plaćanje:

paypal-logo                              bank-transfer

Nakon direktnog plaćanja putem PayPala, pristupne podatke za logovanje dobijate u roku 24 časa, ne računajući vikende.
Nakon slanja porudžbenice, uputstvo za plaćanje dobijate u roku 24 časa, ne računajući vikende, a zatim po obavljenoj uplati pristupne podatke za logovanje dobijate u roku 24 časa, ne računajući vikende.

Niže na stranici možete videti modul kursa, ali mu pre logovanja nije moguće pristupiti, jer je zaključan.

Nakon logovanja, vratite se na ovu istu stranicu, gde će vam se prikazati drugačiji sadržaj, sa uputstvom za pohađanje kursa i otključanim modulom.

Uslovi korišćenja

Svako ko kupi online kurs, smatraće se da je upoznat i pristao na USLOVE KORIŠĆENJA ovog sajta i njegovih delova, a time i online kurseva koji se na sajtu nalaze. Nepridržavanje navedenih uslova korišćenja za sobom povlači moguće ukidanje pristupa plaćenim kursevima.

Kupi kursPoruci kurs

Sadržaj Kurs