Kurs javni nastup i veština govorništva

Dobrodošli na kurs javni nastup i veština govorništva

Na ovom online kursu imate mogućnost da steknete sva potrebna znanja, kako biste u vrlo kratkom vremenu postali odlični govornici. Savladaćete potrebne veštine i tehnike koje su vam potrebne da bi ste bili upečatljiv, siguran, zanimljiv i rado slušan govornik u svakoj poslovnoj i društvenoj situaciji.

Za detaljni sadržaj i opis kursa, vratite se na prethodnu STRANICU.

Na kursu vas čeka 8 modula sa skoro 6 časova video materijala + 14 praktičnih vežbi, ukupno ne manje od 6 časova intenzivnog rada.

Kada jednom kupite kurs, stoji vam na raspolaganju trajno, te kurs možete prolaziti iznova koliko god puta želite, ponavljajući čitav kurs ili samo odabrane delove, kada god to želite i sa bilo kog računara ili vašeg telefona sa pristupom internetu.

Kako da pristupim pohađanju ovog online kursa?

Ukoliko ste već kupili kurs i dobili pristupne podatke, logujte se na stranicu sa desne strane na vrhu >>

U protivnom, kupite kurs sada, po ceni od 67 €.

Klikom na slike pruža vam se mogućnost direktnog online plaćanja putem PayPala, ili da pošaljete porudžbenicu za bankovno plaćanje:

paypal-logo                              bank-transfer

Nakon direktnog plaćanja putem PayPala, pristupne podatke za logovanje dobijate u roku 24 časa, ne računajući vikende.
Nakon slanja porudžbenice, uputstvo za plaćanje dobijate u roku 24 časa, ne računajući vikende, a zatim po obavljenoj uplati pristupne podatke za logovanje dobijate u roku 24 časa, ne računajući vikende.

Niže na stranici možete videti listu modula, ali im pre logovanja nije moguće pristupiti, jer su zaključani. Ispod modula možete pročitati i neke od komentara ranijih polaznika kursa.

Nakon logovanja, vratite se na ovu istu stranicu, gde će vam se prikazati drugačiji sadržaj, sa uputstvom za pohađanje kursa i otključanim modulima.

Uslovi korišćenja

Svako ko kupi online kurs, smatraće se da je upoznat i pristao na USLOVE KORIŠĆENJA ovog sajta i njegovih delova, a time i online kurseva koji se na sajtu nalaze. Nepridržavanje navedenih uslova korišćenja za sobom povlači moguće ukidanje pristupa plaćenim kursevima.

Kupi kursPoruci kurs

2018-10-23T03:05:32+00:0031.03.2016.|Edukacija, Govorništvo|3 Comments

3 Comments

 1. Svetlana Novaković 18. aprila 2016. at 21:14 - Reply

  Toliko istine ima u ovome. Sto vise slusam sve vise nalazim primene. Upravo pripremam prezentaciju svojih proizvoda i svaki detalj mi puno znaci. Sve vise sam sigurna u ono sto radim i znam da cu to uraditi najbolje sto znam. Straha vise nemam, a uzbudjenje raste. Uspeh je vec zagarantovan! Hvala na podsecanju da vec imamo sve sto nam treba! Zelim i drugima uzbudjenje koje sada osecam i radost zbog uspeha koje nam ovaj kurs nudi.

 2. Katarina Galambos 17. februara 2018. at 22:27 - Reply

  Prvi modul kao uvod je zaista fantastican. Dosta toga je jasnije, odnosno, svesna sam situacija.

  Da opisem sada svoj prvi javni nastup, prvu minutu mozda malo vise je bilo treme, straha, lomljenja prstiju , drhtavi glas a posle toga je bilo malo opustenije, slobodnije i strah je nestao, mada sam bila sama u kuci, bez publike a kao i da sam imala publiku. Neverovatno kako nakon prvog minuta prolazi sve na normalno „ponasanje“.

 3. Teodora Stojanovic 10. maja 2018. at 03:26 - Reply

  Odličan kurs, veoma koristan i neophodan svakome u svakoj vrsti posla. Čak i ako nemate porebu za držanjem predavanja ili nekih dužih izlaganja pred većim auditorijumom, javni nastup je neophodan i u drugim poslovima npr. da bi ste bili bolji trgovac da bi ste bolje predstavili sebe ili svoj proizvod, na razgovoru za posao i raznim drugim situacijama.
  Ako imate tremu a želite da je se oslobodite ovo je zaista pravi kurs. Sve što Vam je potrebno je samo konstantna vežba, jer vežbe koje Boris zadaje zaista pomažu.
  Dugo vremena sam imala užasan strah od javnog nastupa. Bilo je mnogo situacija kad bih se potpuno blokirala i sve što sam htela da kažem i znala kao da bi u momentu kad treba to da kažem isparilo. Na otvaranjima izložbi na kojima sam učestvovala sa nekoliko svojih slika, sam svaki put bežala od kamera i novinara samo iz straha od toga da nešto ne lupim- šta ću reći da li će to biti dovoljno dobro i prepuštala šansu drugim učesnicima izložbe. Takođe sam iz istog straha odbila da budem gost u jednoj emisiji povodom svoje samostalne izložbe – Tako sam propustila mnogo šansi za sopstvenu promociju kao umetnika. S obzirom na to da je javni nastup sastavni deo mog posla, odlučila sam da to promenim. -Počela sam da tražim savete i kurseve kako da se oslobodim straha. Nailazila sam na razne, jedno vreme sam išla i na jedan koji je bio dosta skuplji ali mi ni malo nije pomogao, ideja tog kursa je bila da traženjem i nalaženjem uzroka reši posledicu-što je izgledalo logično, ali ipak bez dejstva. Pošto sam nastavila traganje u želji da rešim problem naišla sam na Borisov kurs koji mi je u tome zaista mnogo pomogao. Kad uporedim sebe od pre nekoliko godina kad sam užasno plašila javnog nastupa i sada posle odslušanog kursa i nekoliko puta ponovljenih vežbi mogu slobodno reći da sam dosta opuštenija i da sam prevazišla strah od javnog nastupa u velikoj meri u odnosu na pre. Sa još vežbe ću biti još bolja u tome, a u planu su mi i novi javni nastupi vezani za moju struku, što se ranije ne bih usudila, nego bih samo razmišljala kako bi bilo lepo kad se ne bih bojala. Ako stvarno želite da se oslobodite straha da javno nastupate i ako želite da budete dobar govornik, da budete bolji u komunikaciji onda je ovo zaista pravi kurs koji vredi i koji će Vam sigurno pomoći. Jasan je praktičan i na Vama je samo da vežbate.

  Hvala Borise na još jednom izvanrednom i zaista korisnom kursu !

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.