Kurs javni nastup i veština govorništva

Dobrodošli na kurs javni nastup i veština govorništva

Na ovom online kursu imate mogućnost da steknete sva potrebna znanja, kako biste u vrlo kratkom vremenu postali odlični govornici. Savladaćete potrebne veštine i tehnike koje su vam potrebne da bi ste bili upečatljiv, siguran, zanimljiv i rado slušan govornik u svakoj poslovnoj i društvenoj situaciji.

Za detaljni sadržaj i opis kursa, vratite se na prethodnu STRANICU.

Na kursu vas čeka 8 modula sa skoro 6 časova video materijala + 14 praktičnih vežbi, ukupno ne manje od 6 časova intenzivnog rada.

Kada jednom kupite kurs, stoji vam na raspolaganju trajno, te kurs možete prolaziti iznova koliko god puta želite, ponavljajući čitav kurs ili samo odabrane delove, kada god to želite i sa bilo kog računara ili vašeg telefona sa pristupom internetu.

Kako da pristupim pohađanju ovog online kursa?

Ukoliko ste već kupili kurs i dobili pristupne podatke, logujte se na stranicu sa desne strane na vrhu >>

U protivnom, kupite kurs sada, po ceni od 67 €.

Klikom na slike pruža vam se mogućnost direktnog online plaćanja putem PayPala, ili da pošaljete porudžbenicu za bankovno plaćanje:

paypal-logo                              bank-transfer

Nakon direktnog plaćanja putem PayPala, pristupne podatke za logovanje dobijate u roku 24 časa, ne računajući vikende.
Nakon slanja porudžbenice, uputstvo za plaćanje dobijate u roku 24 časa, ne računajući vikende, a zatim po obavljenoj uplati pristupne podatke za logovanje dobijate u roku 24 časa, ne računajući vikende.

Niže na stranici možete videti listu modula, ali im pre logovanja nije moguće pristupiti, jer su zaključani. Ispod modula možete pročitati i neke od komentara ranijih polaznika kursa.

Nakon logovanja, vratite se na ovu istu stranicu, gde će vam se prikazati drugačiji sadržaj, sa uputstvom za pohađanje kursa i otključanim modulima.

Uslovi korišćenja

Svako ko kupi online kurs, smatraće se da je upoznat i pristao na USLOVE KORIŠĆENJA ovog sajta i njegovih delova, a time i online kurseva koji se na sajtu nalaze. Nepridržavanje navedenih uslova korišćenja za sobom povlači moguće ukidanje pristupa plaćenim kursevima.

Kupi kursPoruci kurs

Komentari

2 reagovanja na “Kurs javni nastup i veština govorništva”

  1. Svetlana Novaković kaže:

    Toliko istine ima u ovome. Sto vise slusam sve vise nalazim primene. Upravo pripremam prezentaciju svojih proizvoda i svaki detalj mi puno znaci. Sve vise sam sigurna u ono sto radim i znam da cu to uraditi najbolje sto znam. Straha vise nemam, a uzbudjenje raste. Uspeh je vec zagarantovan! Hvala na podsecanju da vec imamo sve sto nam treba! Zelim i drugima uzbudjenje koje sada osecam i radost zbog uspeha koje nam ovaj kurs nudi.

  2. Katarina Galambos kaže:

    Prvi modul kao uvod je zaista fantastican. Dosta toga je jasnije, odnosno, svesna sam situacija.

    Da opisem sada svoj prvi javni nastup, prvu minutu mozda malo vise je bilo treme, straha, lomljenja prstiju , drhtavi glas a posle toga je bilo malo opustenije, slobodnije i strah je nestao, mada sam bila sama u kuci, bez publike a kao i da sam imala publiku. Neverovatno kako nakon prvog minuta prolazi sve na normalno „ponasanje“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *