Kurs veština prodaje

Dobrodošli na kurs veština prodaje

Na ovom online kursu imate mogućnost da steknete znanja koja će vam pomoći da vašu prodaju pretvorite u magiju uspešnog poslovanja. Savladaćete potrebne veštine i tehnike koje su vam potrebne da bi ste bili vrhunski prodavac koji je u stanju da proda bilo šta, bilo kome, bilo kada, ali pod jednim uslovom koji će vam biti okriven na samom kursu.

Za detaljni sadržaj i opis kursa, vratite se na prethodnu STRANICU.

Na kursu vas čeka 6 modula sa 5 časova video materijala.

Kada jednom kupite kurs, stoji vam na raspolaganju trajno, te kurs možete prolaziti iznova koliko god puta želite, ponavljajući čitav kurs ili samo odabrane delove, kada god to želite i sa bilo kog računara ili vašeg telefona sa pristupom internetu.

Kako da pristupim pohađanju ovog online kursa?

Ukoliko ste već kupili kurs i dobili pristupne podatke, logujte se na stranicu sa desne strane na vrhu >>

U protivnom, kupite kurs sada, po ceni od 53 €.

Klikom na slike pruža vam se mogućnost direktnog online plaćanja putem PayPala, ili da pošaljete porudžbenicu za bankovno plaćanje:

paypal-logo                              bank-transfer

Nakon direktnog plaćanja putem PayPala, pristupne podatke za logovanje dobijate u roku 24 časa, ne računajući vikende.
Nakon slanja porudžbenice, uputstvo za plaćanje dobijate u roku 24 časa, ne računajući vikende, a zatim po obavljenoj uplati pristupne podatke za logovanje dobijate u roku 24 časa, ne računajući vikende.

Niže na stranici možete videti listu modula, ali im pre logovanja nije moguće pristupiti, jer su zaključani. Ispod modula možete pročitati i neke od komentara ranijih polaznika kursa.

Nakon logovanja, vratite se na ovu istu stranicu, gde će vam se prikazati drugačiji sadržaj, sa uputstvom za pohađanje kursa i otključanim modulima.

Uslovi korišćenja

Svako ko kupi online kurs, smatraće se da je upoznat i pristao na USLOVE KORIŠĆENJA ovog sajta i njegovih delova, a time i online kurseva koji se na sajtu nalaze. Nepridržavanje navedenih uslova korišćenja za sobom povlači moguće ukidanje pristupa plaćenim kursevima.

Kupi kursPoruci kurs

Komentari

2 reagovanja na “Kurs veština prodaje”

  1. Jelena Jovanovic kaže:

    Izuzetno predavanje, pamtljivo od reči do reči, primenjivo u svim poslovnim sferama. A posebno mi se dopada sto ste stavili akcenat na naše podneblje i naš mentalitet. Hvala što postojite, družićemo se i narednih decenija ?

  2. Jelena Jovanovic kaže:

    Poštovani Borise
    Mislim da vam moji komentari neće biti od velike pomoći u svrhu bilo kakve korekcije, jer je meni apsolutno fantastično sve što radite. Svaki vaš video koji sam odslušala (a svaki koji postoji na youtube jesam 🙂 ) vebinari, predavanja… Već odavno ste mi parametar za svakoga iz vaše branše🙂i prema mom nestrucnom misljenju, niko vam nije ni blizu. Do sada sam pohađala jedan vaš on line kurs tj. Veština prodaje, ali nameravam još neke. Veliki pozdrav i što bi se „narodski“ reklo, NIŠTA JA KOD VAS NE BIH MENJALA 🙂

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *