Kurs veština prodaje

Dobrodošli na kurs veština prodaje

Na ovom online kursu imate mogućnost da steknete znanja koja će vam pomoći da vašu prodaju pretvorite u magiju uspešnog poslovanja. Savladaćete potrebne veštine i tehnike koje su vam potrebne da bi ste bili vrhunski prodavac koji je u stanju da proda bilo šta, bilo kome, bilo kada, ali pod jednim uslovom koji će vam biti okriven na samom kursu.

Za detaljni sadržaj i opis kursa, vratite se na prethodnu STRANICU.

Na kursu vas čeka 6 modula sa 5 časova video materijala.

Kada jednom kupite kurs, stoji vam na raspolaganju trajno, te kurs možete prolaziti iznova koliko god puta želite, ponavljajući čitav kurs ili samo odabrane delove, kada god to želite i sa bilo kog računara ili vašeg telefona sa pristupom internetu.

Kako da pristupim pohađanju ovog online kursa?

Ukoliko ste već kupili kurs i dobili pristupne podatke, logujte se na stranicu sa desne strane na vrhu >>

U protivnom, kupite kurs sada, po ceni od 53 €.

Klikom na slike pruža vam se mogućnost direktnog online plaćanja putem PayPala, ili da pošaljete porudžbenicu za bankovno plaćanje:

paypal-logo                              bank-transfer

Nakon direktnog plaćanja putem PayPala, pristupne podatke za logovanje dobijate u roku 24 časa, ne računajući vikende.
Nakon slanja porudžbenice, uputstvo za plaćanje dobijate u roku 24 časa, ne računajući vikende, a zatim po obavljenoj uplati pristupne podatke za logovanje dobijate u roku 24 časa, ne računajući vikende.

Niže na stranici možete videti listu modula, ali im pre logovanja nije moguće pristupiti, jer su zaključani. Ispod modula možete pročitati i neke od komentara ranijih polaznika kursa.

Nakon logovanja, vratite se na ovu istu stranicu, gde će vam se prikazati drugačiji sadržaj, sa uputstvom za pohađanje kursa i otključanim modulima.

Uslovi korišćenja

Svako ko kupi online kurs, smatraće se da je upoznat i pristao na USLOVE KORIŠĆENJA ovog sajta i njegovih delova, a time i online kurseva koji se na sajtu nalaze. Nepridržavanje navedenih uslova korišćenja za sobom povlači moguće ukidanje pristupa plaćenim kursevima.

Kupi kursPoruci kurs

2018-10-23T03:19:24+00:004.06.2016.|Edukacija, Prodaja|5 Comments

5 Comments

 1. Jelena Jovanovic 17. maja 2017. at 18:41 - Reply

  Izuzetno predavanje, pamtljivo od reči do reči, primenjivo u svim poslovnim sferama. A posebno mi se dopada sto ste stavili akcenat na naše podneblje i naš mentalitet. Hvala što postojite, družićemo se i narednih decenija!

 2. Jelena Jovanovic 21. februara 2018. at 22:24 - Reply

  Poštovani Borise
  Mislim da vam moji komentari neće biti od velike pomoći u svrhu bilo kakve korekcije, jer je meni apsolutno fantastično sve što radite. Svaki vaš video koji sam odslušala (a svaki koji postoji na youtube jesam 🙂 ) vebinari, predavanja… Već odavno ste mi parametar za svakoga iz vaše branše🙂i prema mom nestrucnom misljenju, niko vam nije ni blizu. Do sada sam pohađala jedan vaš on line kurs tj. Veština prodaje, ali nameravam još neke. Veliki pozdrav i što bi se „narodski“ reklo, NIŠTA JA KOD VAS NE BIH MENJALA 🙂

 3. Rajna Banovac 26. februara 2018. at 14:52 - Reply

  Ovaj mi je kurs izuzetno pomogao oko razvijanja vlastitih prodajnih vještina. Možda već nešto od toga znamo, ali ne primjenjujemo, ili nismo sigurni, ali dobro je podsjetiti se i uvijek imati pri ruci. Najbolja investicija jeste investiranje u svoje znanje.

 4. Zorica Lazarevic 9. marta 2018. at 12:50 - Reply

  Kurs je odličan. Preporučila bih ga svima koji imaju problem sa prodajom. Moj posao je krenuo na bolje. Danas uživam da nešto prodam. Hvala Borise!

 5. Branko Babalj 23. jula 2018. at 14:29 - Reply

  Sama biografija gospodina Borisa govori o tome koliko je profesionalan i posvećen svom poslu.
  Iz priloženog kursa možemo uočiti bitnu razliku u načinu njegove interpretacije u odnosu na ostale priučene „trenere“, a kurs sam slušao sa velikom pažnjom i dosta toga sam naučio o stvarima koje će bitno pomoći da unapredim posao, tako da toplo preporučujem svima. Jedno slušanje kursa navelo me je da pohađam i sve preostale jer predatavljaju svojevrsno blago za one koji su žedni korisnih informacija.

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.