Govorom do uspeha - moć javnog nastupa u vašim rukama
ODLOMAK IZ KNJIGE
Format: 14×20 cm
Broj strana: 180
Pismo: Latinica
Povez: Meki
Godina izdanja: 2019.
ISBN: 978-86-901230-0-1

Video promocija knjige:

GOVOROM DO USPEHA
moć javnog nastupa u vašim rukama

Govor je veština koja izdvaja čoveka od svih drugih životinjskih vrsta i koja predstavlja osnov sveukupne komunikacije čoveka. Pravilno ovladavanje veštinom govorništva i javnog nastupa će vas izdvojiti i izdignuti od prosečnog pojedinca, koji nezapažen prolazi kroz svet i čije ideje, kvaliteti i mogućnosti retko bivaju zapaženi i prepoznati od društva kao potencijal vredan naše pažnje.

Apsolutno svima je potrebno da ovladaju barem osnovama govorništva i javnog nastupa! Bilo da se bavite javnim poslom, politikom, medijima, bilo da ste profesor ili menadžer, prodavac ili ugostitelj, da li vam je cilj da nastupate i govorite pred masama ljudi, upravnim odborima preduzeća, držite prodajne prezentacije grupama ili pojedincima, ili samo da se dopadnete devojci/dečku u kafiću, ili da odobrovoljite svog šefa ili da vam profesor dâ prolaznu ocenu, javni nastup i veština govorništva je ono što će napraviti ključnu kvalitativnu razliku između vašeg uspeha ili neuspeha.

Dakle, sem ako niste odlučili da živite na pustom ostrvu, kojih je ostalo vrlo malo na svetu, ili ste se zavetovali na ćutanje, što vam i ne bi mnogo pomoglo, jer se javno nastupati može i bez izgovorene reči, preporučujemo vam da se pridružite putovanju kroz tajne javnog nastupa i govorništva, te polako, ali sigurno, savladate ovu izuzetnu veštinu.

Kako da kupim knjigu?

Knjigu poručujete popunjavanjem narudžbenice klikom na dugme ispod. Obavezno je popuniti sve tražene podatke, kako bi knjiga mogla biti isporučena.

Cena knjige GOVOROM DO USPEHA, u zavisnosti odakle naručujete, iznosi:
Srbija: 1.300 RSD + 400 RSD poštarina
Inostranstvo: 12 € + 10 € poštarina

Plaćanje u Srbiji je isključivo pouzećem (kada vam knjiga stigne na adresu), dok se za inostranstvo plaća unapred bilo kojim od sledećih vidova plaćanja: WesternUnion, PayPal, poštanska uputnica (uputnice mogu iz Hrvatske, BiH, Crne Gore, kao i RU, FR, UKR, BLR), Ria Money Transfer (takođe iz svake pošte). Dodatna mogućnost je da za kupce iz inostranstva treće lice izvrši uplatu iz Srbije, što je čest slučaj kod građana Srbije koji su na privremenom ili stalnom boravku (radu) u inostranstvu.

VAŽNE NAPOMENE: Ukoliko vam u roku 48 časova nakon popunjavanja narudžbenice, nije stigao odgovor na mail, obavezno pogledajte spam pretinac, jer je sve češća pojava da mailovi završe u „neželjenoj pošti“.

Kada knjiga ide u inostranstvo, pojedine države EU znaju ponekada da naplate carinu na knjigu i to potpuno proizvoljno, bez ikakvih pravila. Kao primjer, Hrvatska carina na svaku petu knjigu naplati carinu (obično kada je primalac u Zagrebu), a na ostale ne (obično kada je primalac u manjim gradovima). Koji to iznos bude, to niko unaprijed ne može da zna, jer je potpuno proizvoljno.