Šta su online kursevi?

Online kursevi su sve prisutniji vid učenja, takozvano učenje na daljinu, te počinju zauzimati ravnopravni udeo u modernoj edukaciji. Kako bih išao u skladu sa vremenom i zahtevima mojih klijenata, sve moje uživo kurseve pretvaram u adekvatne online kurseve, koji omogućuju svakom polazniku da kurs prati onim tempom i brzinom koji mu najbolje odgovara, u ambijentu kakav mu odgovara, uz mogućnost neograničenog ponavljanja celokupnih kurseva, ili samo odabranih delova pojedinačnih kurseva.

Jednom kupljen online kurs, polaznicima stoji na raspolaganju neograničeno vremena, sem u slučaju specijalnih vremenski ograničenih kurseva, gde je to jasno i naznačeno. Kliknite na plave naslove da biste otišli na pojedinačne kurseve i njihov sadržaj.

Online kursevi koje nudim

Svi moji online kursevi su iz domena poslovne komunikacije i ličnog razvoja, razvrstani u kategorijama ispod. Klikom na naslov kategorije odlazite na stranice sa detaljnim opisima pojedinačnih kurseva. Ujedno imate mogućnost pogledati uvodni opisni video svakog kursa.

JAVNI NASTUP I VEŠTINA GOVORNIŠTVA

Sveobuhvatan kurs Javnog nastupa i veštine govorništva

Na ovom online kursu imate mogućnost da steknete sva potrebna znanja, kako bi ste u vrlo kratkom vremenu postali odlični govornici. Savladaćete potrebne veštine i tehnike koje su vam potrebne da bi ste bili upečatljiv, siguran, zanimljiv i rado slušan govornik u svakoj poslovnoj i društvenoj situaciji.

Kako pobediti strah od javnog nastupa?

Savladavanje straha od javnog nastupa i govora pred većim brojem ljudi, ili pred vama bitnim ljudima, je od ključne važnosti za postizanje svih uspeha u interakciji sa drugima, jer je sigurnost osobina koju naši sagovornici i slušaoci najviše cene i na osnovu koje nam pružaju njihovo poverenje.

NEVERBALNA KOMUNIKACIJA

Dolazi uskoro

NLP – NEURO-LINGVISTIČKO PROGRAMIRANJE (PODSVESNA KOMUNIKACIJA)

Kurs podsvesne komunikacije- NLP

Posle završenog kursa bićete upoznati sa time kako funkcioniše ljudski um i ovladaćete raznim tehnikama za uticanje na razmišljanje i ponašanje vaših sagovornika. Naravno, znanje „kako“, vam ne daje i automatsko pravo da se igrate sa željama i osećanjima ljudi iz vaše okoline, iako vas u tome, praktično, više niko neće moći sprečiti 🙂

Kako uspostaviti vezu i uticati na ljude?

Kada god sa nekim želimo da komuniciramo, bilo poslovno ili privatno, uvek se pitamo da li će nas taj neko saslušati i poslušati i kako mi da najlakše utičemo na naše sagovornike i njihova razmišljanja. Sve se to postiže uz pravilno uspostavljanje podsvesne veze sa sagovornikom, te kroz razne tehnike uticaja na naše slušaoce.

VEŠTINE PRODAJE

Kurs vestina prodaje – kako pretvoriti prodaju u magiju?

Na ovom online kursu imate mogućnost da steknete znanja koja će vam pomoći da vašu prodaju pretvorite u magiju uspešnog poslovanja. Savladaćete potrebne veštine i tehnike koje su vam potrebne da bi ste bili vrhunski prodavac koji je u stanju da proda bilo šta, bilo kome, bilo kada, ali pod jednim uslovom koji će vam biti okriven na samom kursu.

POSLOVNO PREGOVARANJE

Dolazi uskoro

POSLOVNA KOMUNIKACIJA

Komunikacija – tajno oružje uspešnog poslovanja

Na ovom online kursu imate priliku da naučite nekoliko veoma važnih detalja za vaše poslovanje, ličnu promociju i promociju vaše kompanije i to u okviru komunikacije i poslovnih navika u domaćem okruženju i radu sa balkanskim narodima i okolnostima naše kulture i navima. Zatim dobijate veći broj saveta kako komunicirati putem društvenih mreža, koje greške se najčešće prave i kako ih ispraviti. Osvrćemo se i na greške modernih trendova u komunikaciji. Takođe obrađujemo temu same edukacije, kao jednog od najvažnijih aspekata uspešnog poslovanja i toga kako pravilno birati učitelje i trenere od kojih treba učiti.

POSLOVNE VEŠTINE

Kreiranje ciljeva

Na ovom online kursu imate mogućnost da steknete sva potrebna znanja, kako biste u vrlo kratkom vremenu mogli jasno da definišete vaše poslovne životne i društvene ciljeve. Savladaćete tehnike koje su vam potrebne za kreiranje ciljeva i njihovo ostvarivanje doveli do rutine svakodnevnih zadataka.

LIČNI RAZVOJ

Male promjene – veliki rast

Na online kursu „Male promjene – veliki rast“ ćete steći praktično znanje kako da istinski napravite veliki pomak u životu, te lični rast i razvoj. Često je potrebno samo „male“ stvari promeniti u našim navikama, kako bismo našu kompletnu budućnost učinili neuporedivo boljom, lepšom i srećnijom. Te male promene, ukoliko ih dobro odaberemo, nas neminovno vode ka velikom ličnom rastu i razvoju.