Kurs kreiranje ciljeva

Dobrodošli na kurs kreiranje ciljeva

Na ovom online kursu imate mogućnost da steknete sva potrebna znanja, kako biste u vrlo kratkom vremenu mogli jasno da definišete vaše poslovne životne i društvene ciljeve. Savladaćete tehnike koje su vam potrebne za kreiranje ciljeva i njihovo ostvarivanje doveli do rutine svakodnevnih zadataka.

Za detaljni sadržaj i opis kursa, vratite se na prethodnu STRANICU.

Na kursu vas čekaju 4 modula sa 4 časa video materijala + 5 praktičnih vežbi, ukupno ne manje od 5-6 časovaa intenzivnog rada.

Kada jednom kupite kurs, stoji vam na raspolaganju trajno, te kurs možete prolaziti iznova koliko god puta želite, ponavljajući čitav kurs ili samo odabrane delove, kada god to želite i sa bilo kog računara ili vašeg telefona sa pristupom internetu.

Kako da pristupim pohađanju ovog online kursa?

Ukoliko ste već kupili kurs i dobili pristupne podatke, logujte se na stranicu sa desne strane na vrhu >>

U protivnom, kupite kurs sada, po ceni od 23 €.

Klikom na slike pruža vam se mogućnost direktnog online plaćanja putem PayPala, ili da pošaljete porudžbenicu za bankovno plaćanje:

paypal-logo                              bank-transfer

Nakon direktnog plaćanja putem PayPala, pristupne podatke za logovanje dobijate u roku 24 časa, ne računajući vikende.
Nakon slanja porudžbenice, uputstvo za plaćanje dobijate u roku 24 časa, ne računajući vikende, a zatim po obavljenoj uplati pristupne podatke za logovanje dobijate u roku 24 časa, ne računajući vikende.

Niže na stranici možete videti listu modula, ali im pre logovanja nije moguće pristupiti, jer su zaključani. Ispod modula možete pročitati i neke od komentara ranijih polaznika kursa.

Nakon logovanja, vratite se na ovu istu stranicu, gde će vam se prikazati drugačiji sadržaj, sa uputstvom za pohađanje kursa i otključanim modulima.

Uslovi korišćenja

Svako ko kupi online kurs, smatraće se da je upoznat i pristao na USLOVE KORIŠĆENJA ovog sajta i njegovih delova, a time i online kurseva koji se na sajtu nalaze. Nepridržavanje navedenih uslova korišćenja za sobom povlači moguće ukidanje pristupa plaćenim kursevima.

Kupi kursPoruci kurs

2018-10-23T03:21:42+00:0023.06.2017.|Edukacija, Poslovne veštine|4 Comments

4 Comments

 1. Goran Grubesic 20. februara 2018. at 21:35 - Reply

  Borise ovaj kurs je bas pogodak u cilj,radeci vezbe iz modula na sasvim jednostavan nacin sam otkrio sta su mi prioruterni ciljevi u zivotu, nisam jos napravio onu tabelu sa petogodisnjim jednogodisnjim sestomesecnim itd ciljevima ,u skorije vreme cu to napraviti
  🙂 🙂

 2. Svetlana Davidovic 21. februara 2018. at 01:29 - Reply

  Kurs je sjajan i sve je veoma jasno i konkretno. Pomogao mi je da osvijestim puno toga,hvala vam. Jedan od mojih ciljeva je proci i kroz ostale vase kurseve.

 3. Ljerka Rudan 22. februara 2018. at 16:57 - Reply

  Jedna od najboljih „poslovnih“ odluka je investicija u ovaj kurs, nema dvojbe. Sretala sam se s preporukama o postavljanju ciljeva i kako ih ostvariti. Ali – nedostajale su neke poveznice, pojašnjenja ili detalji o putu do cilja.
  U ovom kursu je detaljno i jednostavnim riječima pojašnjeno što su ciljevi, potrebni koraci u postavljanju ciljeva i kako pratiti napredak. Sve što treba.
  Iskrena preporuka.

 4. Bosiljka Kovacevic 6. decembra 2018. at 20:55 - Reply

  Bas onako kako je i rekao Boris u prvom modulu da ce nam mozda trebati vise vremena da definisemo svoj zivotni cilj. Ja sam namerno to razvukla na duzi period i dala sebi vremena da dobro razmislim u kome smeru ici dalje. Zavrsila prvi modul i jako sam zadovoljna, jer sam spoznala sta zelim, a jos vise sta ne zelim u zivotu.

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.