Dobrodošli na kurs podsvesne komunikacije – NLP (Neuro-lingvističko programiranje)

Na online kursu NLP – Neuro-Lingvističko Programiranje imate mogućnost da steknete znanja i veštine uticaja na druge ljude, njihove procese razmišljanja i donošenja odluka. Savladaćete veštine i tehnike koje su vam potrebne da biste bili dobar prodavac, pregovarač i rado slušan sagovornik, odnosno osoba od uticaja u svakoj poslovnoj i društvenoj situaciji. Isto tako ćete moći da prepoznate kada neko želi da utiče na vas, da manipuliše vama, ili na vama primenjuje same tehnike NLP-a.

Za detaljni sadržaj i opis kursa, vratite se na prethodnu STRANICU.

Na kursu vas čeka 8 modula sa preko 8 časova video materijala + 13 praktičnih vežbi za uticaj na druge, 6 vežbi formiranja rečenica sa takozvanim moćnim rečima, kao i 5 dodatnih vežbi za samopomoć i lični napredak – ukupno 24 praktične vežbe!

Kada jednom kupite kurs, stoji vam na raspolaganju trajno, te kurs možete prolaziti iznova koliko god puta želite, ponavljajući čitav kurs ili samo odabrane delove, kada god to želite i sa bilo kog računara ili vašeg telefona sa pristupom internetu.

Kako da pristupim pohađanju ovog online kursa?

Ukoliko ste već kupili kurs i dobili pristupne podatke, logujte se na stranicu sa desne strane na vrhu >>

U protivnom, kupite kurs sada za svega 77 €.

Klikom na slike pruža vam se mogućnost direktnog online plaćanja putem PayPala, ili da pošaljete porudžbenicu za bankovno plaćanje:

paypal-logo                              bank-transfer

Nakon direktnog plaćanja putem PayPala, pristupne podatke za logovanje dobijate u roku 24 časa, ne računajući vikende i praznike.
Nakon slanja porudžbenice, uputstvo za plaćanje dobijate u roku 24 časa, ne računajući vikende. Zatim po obavljenoj uplati pristupne podatke za logovanje dobijate u roku 24 časa, ne računajući vikende.

Niže na stranici možete videti listu modula, ali im pre logovanja nije moguće pristupiti, jer su zaključani. Ispod modula možete pročitati i neke od komentara ranijih polaznika kursa.

Nakon logovanja, vratite se na ovu istu stranicu, gde će vam se prikazati drugačiji sadržaj, sa uputstvom za pohađanje kursa i otključanim modulima.

Uslovi korišćenja

Svako ko kupi online kurs, smatraće se da je upoznat i pristao na USLOVE KORIŠĆENJA ovog sajta i njegovih delova, a time i online kurseva koji se na sajtu nalaze. Nepridržavanje navedenih uslova korišćenja za sobom povlači moguće ukidanje pristupa plaćenim kursevima.

Kupi kursPoruci kurs