When:
23. mart 2017. @ 21:00 – 22:30
2017-03-23T21:00:00+01:00
2017-03-23T22:30:00+01:00
Where:
Online seminar
Cost:
Free
Contact:
Boris Teodosijević
+381641147124

Kako pronaći sreću u životu?

Šta za vas predstavlja životnu sreću i šta treba da činimo kako bismo došli do sreće? Naučite kako da dosegnete trajnu sreću i zadovoljstvo životu.

Pozivamo vas da učestvujete na besplatnom vebinaru (online seminaru) u organizaciji Poslovna edukacija – Teodosijević.

Za sreću u životu je potrebno raditi i sticati određene navike, jer sreću svaka osoba može dosegnuti, ukoliko zna kako. Na ovom vebinaru ćemo naučiti:

  • Šta je to sreća?
  • Da li je sreća odredište ili stanje, ili možda sam put?
  • Gde se sreća nalazi?
  • Koje su navike srećnih ljudi?
  • Kako se do sreće dolazi?
  • Šta je ključ sreće i svrha života?

GDE:
Online vebinar – za prijavu kliknite OVDE.
Pratite preko vašeg računara (tableta, telefona) i nije vam potrebno ništa sem pristupa internetu. Nema nikakvih instalacija, vebinar pratite u bilo kom internet pregledaču (browseru).

KADA:
Četvrtak, 23. mart 2017. od 21:00 čas

DOMAĆIN WEBINARA:
Boris Teodosijević – Profesionalni trener poslovnih veština
Biografija: https://www.linkedin.com/in/boristeodosijevic

PREDAVAČ:
Miloš Milošević – Diplomirani ekonomista, NLP master, preduzetnik, vizionar…

 

9 godina iskustva u korporativnom biznisu u vođenju prodajnih timova sa bogatim praktičnim iskustvom u oblasti javnog nastupa, direktne prodaje i marketinga.

Osnivač “Škole sreće” sa misijom da pruži najnovija i najaktuelnija znanja o načinima učenja, samorazvoja i razvoja kapaciteta dece i mladih kako bi im pomogao da razviju svoje potencijale, da kontinuirano razvijaju svoja znanja, veštine i sposobnosti i da se kao aktivni srećni građani uključe u razvoj društva.

NLP master postao je na NLP institutu u Beogradu i poseduje petnaestogodišnje iskustvo u izučavanju neformalnog obrazovanja i popularne psihologije koje se neprestano razvija i obogaćuje.

Najvrednije stvari na koje ne možete staviti cenu su vreme, životna energija i sjaj u očima. Život je ono što načinite od njega i on bira da bude čudo.

Dobrodošli!

Pored velikog broja praktičnih saveta i primera, imate mogućnost interaktivnog praćenja predavanja, uz postavljanje pitanja i razgovor sa predavačima.
Vebinari su odličan alat za sticanje novih znanja i veština u potpunom komforu vašeg doma, zato iskoristite ovu priliku i prijavite se na novi besplatni vebinar.

PS Pozovite vaše prijatelje na webinar, biće vam zahvalni!

dugme-prijavi-se-na-webinar