When:
9. maj 2015. @ 18:00 – 20:15
2015-05-09T18:00:00+02:00
2015-05-09T20:15:00+02:00
Where:
Klub studentskog centra Kosovska Mitrovica
Džona Kenedija 6
Cost:
Free
Contact:
Nebojša Ristović
+381645578929

Javni nastup i veština govorništva

Predavanje u okviru promocije Mensa testiranja u Kosovskoj Mitrovici, za učenike i studente, kao i za sve ostale zainteresovane građane Kosovske Mitrovice i okoline.

Tema:
Javni nastup i umeće govorništva
Opis:
Govor je veština koja izdvaja čoveka od svih drugih životinjskih vrsta i koja predstavlja osnov sveukupne komunikacije čoveka. Pravilno ovladavanje veštinom govorništva i javnog nastupa će vas izdvojiti i izdignuti od prosečnog pojedinca, koji nezapažen prolazi kroz svet i čije ideje, kvaliteti i mogućnosti retko bivaju zapaženi i prepoznati od društva kao potencijal vredan naše pažnje.
Kome je potrebno:
Apsolutno svima je potrebno da ovladaju barem osnovama govorništva i javnog nastupa! Bilo da se bavite javnim poslom, politikom, medijima, bilo da ste profesor ili menadžer, prodavac ili ugostitelj, da li vam je cilj da nastupate i govorite pred masama ljudi, upravnim odborima preduzeća, držite prodajne prezentacije grupama ili pojedincima, ili samo da se dopadnete devojci/dečku u kafiću, ili da odobrovoljite svog profesora da vam da prolaznu ocenu, javni nastup i veština govorništva je ono što će napraviti ključnu kvalitativnu razliku između vašeg uspeha ili neuspeha. Za sve ove i druge životne situacije je potrebno da znate dobro govoriti, hrabro nastupiti, brzo razmišljati i jasno se izražavati.

Mesto i vreme:
Klub studentskog centra Kosovska Mitrovica, 09. maja, od 18 časova.

Predavač:
Boris Teodosijević, profesionalni trener poslovnih komunikacionih veština i izvršni direktor Mense Srbije.
 
Fotografije sa prethodnih predavanja:

Dobrodošli!