When:
9. februar 2017. @ 21:00 – 22:30
2017-02-09T21:00:00+01:00
2017-02-09T22:30:00+01:00
Where:
Online seminar
Cost:
Free
Contact:
Boris Teodosijević
+381641147124
Vebinar: Javni nastup  - savladajte svoj strah @ Online seminar

Javni nastup i kako prevazići strah

Da li znate da je strah od javnog nastupa broj 1 zastupljenosti svih strahova na svetu? Naučite kako da ga prevaziđete, trebaće vam!

Pozivamo vas da učestvujete na besplatnom vebinaru (online seminaru) u organizaciji Poslovna edukacija – Teodosijević.

Javni nastup, odnosno govorništvo je set veština koje vas neminovno izdvajaju od prosečne osobe u svetu biznisa i društvenih odnosa. Na ovom vebinaru ćemo naučiti:

  • Šta je to javni nastup i kome je potrebno da ovlada veštinama govorništva?
  • Kako postati dobar govornik?
  • Šta je to paragovor i zašto moramo voditi računa o njemu?
  • Šta treba znati o strahu od javnog nastupa?
  • Kako izgledati i ponašati se samopouzdano?
  • Zašto treba da se učimo javnom nastupu i govorništvu?

GDE:
Online vebinar – za prijavu kliknite OVDE.
Pratite preko vašeg računara (tableta, telefona) i nije vam potrebno ništa sem pristupa internetu. Nema nikakvih instalacija, vebinar pratite u bilo kom internet pregledaču (browseru).

KADA:
Četvrtak, 09. februar 2017. od 21:00 čas

DOMAĆIN WEBINARA I PREDAVAČ:
Boris Teodosijević – Profesionalni trener poslovnih veština
Biografija: https://www.linkedin.com/in/boristeodosijevic

Boris Teodosijević kao profesionalni trener poslovnih komunikacionih veština je svoje znanje sticao kroz formalno fakultetsko obrazovanje, neformalno stručno obrazovanje u edukativnim programima u inostranstvu, ali i kroz praktičan rad u privredi, vodeći nekoliko preduzeća kao vlasnik ili konsultant, direktno se baveći upravo ovim veštinama koje već deset godina uspešno prenosi svojim učenicima.

Boris je održao više stotina treninga, obuka i seminara, u kojima je učestvovalo preko 6.ooo polaznika iz svih branši poslovanja i poslovnih pozicija, od vlasnika preduzeća, direktora, menadžera na svim pozicijama, preko poslanika iz parlamenta Srbije i R. Srpske i državnih službenika, do komercijalista i prodavaca svih vrsta, službenika i radnika, studenata i učenika, te svih onih koji žele da pospeše poslovanje svog preduzeća, ili rade na unapređenju sopstvenih veština, kako bi se bolje snalazili i kotirali u poslovnom i privatnom okruženju.

 

Dobrodošli!

Pored velikog broja praktičnih saveta i primera, imate mogućnost interaktivnog praćenja predavanja, uz postavljanje pitanja i razgovor sa predavačima.
Vebinari su odličan alat za sticanje novih znanja i veština u potpunom komforu vašeg doma, zato iskoristite ovu priliku i prijavite se na novi besplatni vebinar.

PS Pozovite vaše prijatelje na webinar, biće vam zahvalni!