When:
6. jul 2017. @ 21:00 – 22:15
2017-07-06T21:00:00+02:00
2017-07-06T22:15:00+02:00
Where:
Online seminar
Cost:
Free
Contact:
Boris Teodosijević
+381641147124

Kreiranje ciljeva – direktan put do uspeha!

Postavljanje ciljeva daje vašem životu svrhu, značenje, usmerenje, te se time život vama ne događa, nego učite kako da ga živite sa namerom, sa planom.

Pozivamo vas da učestvujete na besplatnom webinaru (online seminaru) u organizaciji Poslovna edukacija – Teodosijević.

Kreiranje, odnosno postavljanje ciljeva je jedan od najvažnijih aspekata za postizanje dobrih rezultata u onome čime se bavimo, bilo da je to posao, sport, porodica ili bilo šta do čega nam je stalo. Na ovom vebinaru ćemo naučiti:

  • Šta su zapravo ciljevi?
  • Greške pri postavljanju ciljeva
  • Ciljevi u skladu sa životnim vrednostima
  • Dobre strane nepostizanja ciljeva
  • Tri lična pitanja za postavljanje ciljeva
  • Tri tehnička pitanja za postavljanje ciljeva

GDE:
Online vebinar – za prijavu kliknite OVDE.
Pratite preko vašeg računara (tableta, telefona) i nije vam potrebno ništa sem pristupa internetu. Nema nikakvih instalacija, vebinar pratite u bilo kom internet pregledaču (browseru).

KADA:
Četvrtak, 06. jul 2017. od 21:00 čas

DOMAĆIN WEBINARA I PREDAVAČ:
Boris Teodosijević – Profesionalni trener poslovnih veština
Biografija: https://www.linkedin.com/in/boristeodosijevic

Boris Teodosijević kao profesionalni trener poslovnih komunikacionih veština je svoje znanje sticao kroz formalno fakultetsko obrazovanje, neformalno stručno obrazovanje u edukativnim programima u inostranstvu, ali i kroz praktičan rad u privredi, vodeći nekoliko preduzeća kao vlasnik ili konsultant, direktno se baveći upravo ovim veštinama koje već deset godina uspešno prenosi svojim učenicima.

Boris je održao više stotina treninga, obuka i seminara, u kojima je učestvovalo preko 6.ooo polaznika iz svih branši poslovanja i poslovnih pozicija, od vlasnika preduzeća, direktora, menadžera na svim pozicijama, preko poslanika iz parlamenta Srbije i R. Srpske i državnih službenika, do komercijalista i prodavaca svih vrsta, službenika i radnika, studenata i učenika, te svih onih koji žele da pospeše poslovanje svog preduzeća, ili rade na unapređenju sopstvenih veština, kako bi se bolje snalazili i kotirali u poslovnom i privatnom okruženju.

Dobrodošli!

Pored velikog broja praktičnih saveta i primera, imate mogućnost interaktivnog praćenja predavanja, uz postavljanje pitanja i razgovor sa predavačima.
Vebinari su odličan alat za sticanje novih znanja i veština u potpunom komforu vašeg doma, zato iskoristite ovu priliku i prijavite se na novi besplatni vebinar.

dugme-prijavi-se-na-webinar

PS Pozovite vaše prijatelje na webinar, biće vam zahvalni!