When:
11. maj 2017. @ 21:00 – 21:30
2017-05-11T21:00:00+02:00
2017-05-11T21:30:00+02:00
Where:
Online seminar
Cost:
Free
Contact:
Boris Teodosijević
+381641147124

Veština prodaje – Naučite kako da postanete uspešan prodavac!

Činjenica je da je prodaja u svemu, svugde i uvek, ma koliko se možda nekome to ne sviđa. Naučite kako da postanete uspešan prodavac!

Pozivamo vas da učestvujete na besplatnom webinaru (online seminaru) u organizaciji Poslovna edukacija – Teodosijević.

Bilo da zaista prodajemo neku robu ili usluge, ili da tražimo investicije za neki projekat, ideju, ili ako samo pokušavamo da dobijemo unapređenje na poslu, pa čak i kada želimo da osvojimo neku novu ljubav, svi mi uvek i u svakom trenutku prodajemo. Na ovom vebinaru ćemo naučiti:

  • Kako savladati strah od prodaje?
  • Kako pomoći kupcu da shvati šta želi?
  • Kako osvojiti i zadržati poverenje kupaca?
  • Magične reči uveravanja
  • Fraze za uspešnu prodaju
  • Marketing tehnike prodaje

GDE:
Online vebinar – za prijavu kliknite OVDE.
Pratite preko vašeg računara (tableta, telefona) i nije vam potrebno ništa sem pristupa internetu. Nema nikakvih instalacija, vebinar pratite u bilo kom internet pregledaču (browseru).

KADA:
Četvrtak, 11. maj 2017. od 21:00 čas

DOMAĆIN WEBINARA I PREDAVAČ:
Boris Teodosijević – Profesionalni trener poslovnih veština
Biografija: https://www.linkedin.com/in/boristeodosijevic

Boris Teodosijević kao profesionalni trener poslovnih komunikacionih veština je svoje znanje sticao kroz formalno fakultetsko obrazovanje, neformalno stručno obrazovanje u edukativnim programima u inostranstvu, ali i kroz praktičan rad u privredi, vodeći nekoliko preduzeća kao vlasnik ili konsultant, direktno se baveći upravo ovim veštinama koje već deset godina uspešno prenosi svojim učenicima.

Boris je održao više stotina treninga, obuka i seminara, u kojima je učestvovalo preko 6.ooo polaznika iz svih branši poslovanja i poslovnih pozicija, od vlasnika preduzeća, direktora, menadžera na svim pozicijama, preko poslanika iz parlamenta Srbije i R. Srpske i državnih službenika, do komercijalista i prodavaca svih vrsta, službenika i radnika, studenata i učenika, te svih onih koji žele da pospeše poslovanje svog preduzeća, ili rade na unapređenju sopstvenih veština, kako bi se bolje snalazili i kotirali u poslovnom i privatnom okruženju.

Dobrodošli!

Pored velikog broja praktičnih saveta i primera, imate mogućnost interaktivnog praćenja predavanja, uz postavljanje pitanja i razgovor sa predavačima.
Vebinari su odličan alat za sticanje novih znanja i veština u potpunom komforu vašeg doma, zato iskoristite ovu priliku i prijavite se na novi besplatni vebinar.

dugme-prijavi-se-na-webinar

PS Pozovite vaše prijatelje na webinar, biće vam zahvalni!